dinsdag 31 mei 2011

Wichelroede
Zaterdag met vriendin voor de tweede keer wezen wichelroede lopen. Erggg leuk en interessant. De eerste keer was wat meer theorie en de tweede keer gingen wij de hei op om te oefenen. Op zoek naar wateraders en aardlijnen of aardstralen.. Is wel moeilijk om je kop leeg te maken en te lopen volgens de KWW principe (Kieken Wat Wordt) maar het lukte geweldig.. Later natuurlijk thuis aan de gang.. Manlief vind het wat onzin en loopt mij met de poplepels achterna, maar op een rustig moment als niemand thuis is opnieuw geprobeerd en ja hoor er loopt een waterader langs het huis. Dit gevoel had ik ook al omdat wij het bed al anders neer hadden gezet.
Maar op zich is een waterader geen probleem als er maar geen Currykruispunt onder ligt..
Is allemaal nog wel wat ingewikkeld maar wie weet ga ik mij er nog verder in verdiepen want ik vind het wel erg interessant..

1 opmerking:

  1. Leuk! Wij hebben ook wel 's gezocht naar vervelende stralen, vooral bij 1 van de kinderen. Niet gevonden. Gelukkig? Helaas? Geen idee. Maar als je wat kwijt bent, kan je heel goed zoeken met die dingen. 't Werkt echt. Meestal.

    BeantwoordenVerwijderen