donderdag 29 september 2011

Studie

Het zal wat rustiger worden op mijn blog omdat ik ben begonnen met een opleiding voor docent weerbaarheid aan de universiteit van Utrecht. Erg leuk maar wel intensief, huiswerk, lezen, en ondertussen gezin, werk en de rest... Voor de ontspanning zal ik af en toe wat maken maar niet zo intensief meer. Over een jaar ben ik klaar.. Ik laat jullie natuurlijk weten hoe het gaat..

zaterdag 24 september 2011

Echte taart

Van de week bij mijn werk een workshop taarten maken, leuk om te doen en nu weet ik ook hoe dit moet.. de kleur van de taart is roze maar dat is helaas niet zo goed te zien op de foto.. Hoe hij smaakt weet ik niet omdat hij in de diepvries zit.. Manlief is in okt. jarig en dan wilde ik hem gaan gebruiken.. Het maken is het zelfde al bij mijn vilten taarten.. alleen kun je dit wat beter boetseren..

maandag 12 september 2011

Nieuwe cupcakejes

Heb ze afgemaakt, eerst 2 en de rest volgt.. leuk zijn, weer is wat anders..

zondag 11 september 2011

Delfst blauw blond Amsterdam

Delfst blauw Blond Amsterdam taart, basis is klaar nu de rand en de figuurtjes bovenop.. resultaat volgt..

vrijdag 2 september 2011

Tuin

Ben sinds twee weken met de tuin bezig, hebben hem helemaal leeg gehaald, nou ja op 2 planten na.. maar ja en dan.. er komt gras in en twee bakken voor planten zodat ik straks niet zoveel onderhoud meer heb.. Man lief moest alweer werken en omdat ik nog vrij was ben ik van de week begonnen met het maken van de bakken.. wat klus.. waterpas, meten is weten en vandaag de stenen aan elkaar gelijmd met mortel. Ook gemaakt.. en met troffel aan de slag. Het resultaat mag er best zijn, is de eerste keer dat ik zo iets doe..