woensdag 29 juni 2011

Taart

Omdat ik morgen jarig ben, maar weer is met een taartje begonnen om te maken, en gewoon ter afwisseling.. delen zijn geknipt en nu naaien. Denk zelf aan blond amsterdam taartje..



woensdag 22 juni 2011

Vakje iPad

Eland met iPad vakje

Vilten tas





Dik vilt. Ik had op een blog gelezen over dik vilt en waar je het relatief goedkoop kon kopen, dus ik wat besteld ook nog wat vilt voor mijn taartjes.
Vandaar deze tas.. leuk.. voor vriendinnetje..

dinsdag 21 juni 2011

Mandala



Foto is niet zo duidelijk maar heb hem even met mijn iphone gemaakt.

Mandala's tekenen

Zo het kussen is af.. eerst keurig met een rits, maar toen ik de rits dicht wilde doen ging hij stuk.. arghhhh. Heb hem er toen maar uit gehaald en het kussen dicht gemaakt en laatste stukje met de hand.
Heb een mooi boek gevonden over het tekenen van mandala's, erg mooi, de meiden en ik zijn druk bezig om er een paar te maken.. leuk hoor..
Als goed is krijg ik vandaag een pakketje met dik vilt.. wil ik een tas van maken.. en natuurlijk ben ik nog bezig met het vest om te haken.. druk dus weer...

maandag 13 juni 2011

Lekker op de bank haken, met chips en Pinkpop


Zo de jongsten zijn al naar bed de oudste zit boven,en wij heerlijk met z'n 2en op de bank.. Is onze trouwdag vandaag.. Hebben er eigenlijk niks aan gedaan komt misschien ook wel dat Pinksteren is.. Ben bezig met rond kussen te haken. De kleuren van de foto zijn niet zo mooi maar dat komt omdat ik met mijn iPad heb genomen, zal als hij klaar is betere foto maken..

donderdag 9 juni 2011

Taart klaar ben benieuwd


Zo hij is klaar eerst maar is afkoelen ben heel benieuwd volgens mij is hij nog wel zuuuur.
We wachten maar even af.. Ben ook zo bakwonder..;-)

Rabarbertaart uit eigen tuin voor bakken


Mijn vriendin vertelde vandaag dat ze een rabarbertaart aan maken was.. Hè mijn schoonmoeder had ook nog rababer wat op moest. Thuis gekomen van werk direct aan de gang..
Ben benieuwd, heb recept van blog eenvoudig leven..

dinsdag 7 juni 2011

Jasbeschermer zwart wit



Zo de jasbeschermer voor dochter ook af.. nu hebben ze allebei er een op de fiets. blijft leuk en vooral mooi..

Mooie kralen bij de Xenos zo eenvoudig..


Vanmiddag even naar de Xenos geweest om een Ipad hoesje te halen.. is niet verkeerd om hem tijdens het vervoer wat extra te beschermen.. Daar zag ik deze kralen.. elastiekje en rijgen maar, zo heb je voor relatief weinig een leuke armband of ketting kan ook..