maandag 29 november 2010

Armband



Gisteren met vriendin naar Groningen geweest; Dieisleuk, veel gezien en natuurlijk even proberen vandaag..
Best grappig is hij geworden.

donderdag 25 november 2010

Tilda Pop



Voor sint morgen op B z'n werk heb ik voor degene die organiseert een Tilda Pop gemaakt, foto is beetje donker omdat het net af is en ik nog foto wilde maken.. En nou maar hopen dat ze mooi vindt..

maandag 22 november 2010

Portemoneetje

Gezien bij Mad Moneky en vond ze wel erg leuk...


Kipjes

Voor een vriendin gemaakt die kippen verzameld.. al eens gezien bij Niels..

dinsdag 16 november 2010

zondag 14 november 2010

Carameltaart

Heerlijk een carameltaart met lekkere chocolaatjes en banaan..


woensdag 10 november 2010

Jurk

Zo, na veel gepuzzel is het me gelukt om de jurk voor M zo aan te passen dat hij ook haar past.. pfff was hele klus maar ben trots op mezelf..

Markt


Voor volgende week ben ik gevraagd om tijdens een ladiesnight te gaan staan met mijn spulletjes. Om het toch wat gezellig te hebben, heb ik vriendin L. gevraagd om met haar mozaïeken bij mij te komen staan.. En ja ook hier worden tassen met inhoud weg gegeven. Om niet alleen een kaartje in de tas te doen heb ik pakketjes gemaakt om zelf een zeepje te vilten.. Beetje naamsbekendheid en gewoon omdat leuk is om te doen.

Plekje


Omdat ik geen zin heb om elke keer, niet dat dat vaak is, de naaimachine op tafel te zetten en weer op te ruimen als je gaat eten. Had ik het idee om van het oude buro van M een tafeltje te maken. Zulke ideeen komen natuurlijk s'nachts als je in bed ligt en de volgende dag moet het dan ook gebeuren.. De zolder op, op zoek naar poten want die had ik nog.. tja ik bewaar wat.. even prutsen en daar is mijn naaiplekje.. Man B vond niet zo.. blijft dit staan.. ehhhh nee voor even.. ;-)

donderdag 4 november 2010

De jongste



Hier ook nog foto van Ellemie, de andere komen binnenkort..

maandag 1 november 2010

Terug


Ben weer terug van Spanje een onvergetelijke ervaring maar heeeel vermoeiend.. met 4 flamenco jurken rijker, gekregen van lieve Spanjaarden omdat ze niet wilden dat ik een souvenirs jurkje zou kopen.. zo mooi..